Wie ben ik

 

Beweging en Ruimte

gaat verder als Haptowandelcoach

Wie ben ik?

De haptowandelcoach is een initiatief van Karin de With. In de afgelopen jaren heb ik onder andere gewerkt als haptotherapeut in Rhenen. Nu pas ik de principes van haptonomie toe in coaching, al wandelend.

 

Coaching is laagdrempeliger dan therapie, maar minder vrijblijvend dan een gesprek

met de buurvrouw. Coaching helpt je bij het vinden van je eigen antwoorden en oplossingen. Als coach begeleid ik je op die zoektocht, door richting te geven, stil te zetten, op gang te helpen, vragen te stellen, vastgeroeste idee├źn ter discussie te stellen, te confronteren en ga zo maar door. Daarbij gebruik ik mijn haptonomische kijk op het leven: hoe beweeg je, wat beweegt jou, wie of wat kom je tegen, hoe beleef je dat en welke betekenis geef je hier aan? Ik probeer de spiegel zo neer te zetten dat net die dode hoek in het licht staat. En dan is het aan jou welke conclusies je daaruit trekt en wat je doet met je nieuwe inzichten.

 

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Soms is vergoeding door je werkgever (vanuit een opleidingsbudget bijvoorbeeld) wel mogelijk.

 

Ik loop zelf het liefst in de natuur, die inspireert me altijd. Ik neem je graag mee op een wandeling in en om Rhenen, door het bos of langs de rivier. Maar als je liever in je eigen omgeving loopt, om bijvoorbeeld je inzichten ook na afloop nog "onder handbereik" te hebben, dan kan dat ook. Wandelen kan overal, dus in principe werk ik in heel Nederland. En ben je meer een stadsmens, of leent jouw vraag zich meer voor een wandeling in de drukte? Ook dat ga ik graag met je aan!

 

DE STICHTSE RAND 6 - 3911 JT RHENEN - 06-17901356 - KvK 30271204

HAPTOWANDELCOACH@GMAIL.COM - WWW.FACEBOOK.COM/HAPTOWANDELCOACH