Praktische info

 

Beweging en Ruimte

gaat verder als Haptowandelcoach

Mogelijkheden haptowandelcoaching

Kennismakingswandeling

In een korte wandeling maak jij kennis met mijn manier van werken en ik maak al wandelend kennis met jou.

Ik observeer je in je beweging en in wat je uitstraalt en vertel je wat dit met mij doet in de interactie. Hiermee krijg je antwoord op de vraag: "Klopt het beeld dat anderen van jou krijgen met hoe jij je voelt?"

Duur: 30 minuten - Kosten: €20,00 (incl. BTW, excl. eventuele reiskosten)

Wie ben ik nu + wie wil ik zijn?

In twee wandelingen zal je jezelf ontmoeten via de spiegel die de natuur en ik je voorhouden. Wie je bent blijkt niet zozeer uit wat je doet, maar hoe je dat doet. Een optelsom van hoe je je voelt en handelt in je contacten. Je vindt antwoord op de vraag: "in hoeverre klopt wat ik voel met wie ik ben", en je staat stil bij wie je eigenlijk wilt zijn / hoe je je wilt voelen. Daarna start je de ontdekkingstocht naar wat jij wilt en kunt veranderen.

Duur : 2 wandelingen van 1 uur - Kosten: €95,00 (incl. BTW, excl. eventuele reiskosten)

 

Meer ontdekken? Uitbreiden van dit pakket is mogelijk tegen het reguliere tarief van €55,00 per keer.

Sla je vleugels uit....

Voel je weleens de behoefte iets totaal anders te doen, los te komen van de grond, te vliegen, niet ingeperkt door wat kan en hoort?

Ik kan je niet leren vliegen, maar we kunnen wel "gekke dingen" doen. Met blote voeten door de modder lopen, keihard van een heuvel afrennen, met je ogen dicht de weg zoeken, achteruitlopen, tegen de wind opboksen, dansen in de regen of bedenk het maar.

Het doel hiervan? Even echt loskomen van je dagelijkse beperkingen en ervaren wat je mist of waarin die beperkingen je juist houvast geven......

Deze wandeling vraagt wat meer voorbereiding. Daarom hebben we vooraf telefonisch overleg over wat jou het meeste inperkt en welke oefenvormen daarop aansluiten, en dan kunnen we wandeling plannen.

Duur : 1 uur (en een telefonische voorbereiding) -

Kosten : €63,00 (incl. BTW, excl. eventuele reiskosten)

 

 

 

Haptowandelcoaching kan je ook altijd per losse sessie doen. Net zo vaak als je wilt of zo weinig als nodig is om weer zelf in beweging te komen!

We starten met een kop thee of koffie, stellen samen jouw doel van de wandeling vast, lopen zo’n 45 minuten (2-4 km) en bespreken zonodig nog kort na.

In vervolgwandelingen kunnen we hetzelfde thema verder uitdiepen, of iets anders aansnijden. Net wat jou verder helpt.

Duur : 1 uur per sessie - Kosten : €55,00 (incl. BTW, excl. eventuele reiskosten)

Losse coachwandelingen

 

DE STICHTSE RAND 6 - 3911 JT RHENEN - 06-17901356 - KvK 30271204

HAPTOWANDELCOACH@GMAIL.COM - WWW.FACEBOOK.COM/HAPTOWANDELCOACH